Recipe Serves: 4
Ingredients:
2 Horse-head fish,4 oz. Soy sauce,4 oz. Seafood sauce,Diced Bamboo and Carrots.
8 cloves Garlic,4 oz. Chile Sauce,Diced Green Onions,4 mushrooms,1 bottle of Rice wine,1 bottle of Shaoshing wine,1 cup of white vinegar,2 cups of corn starch
http://atw.bakersman.com/images/upload/fish_taiwan.jpg
Cooking Directions: Cover the entire fish in corn starch to preserve the skin. Warm a pan of vegetable oil and then fry the fish for 1 minute then remove. In a new pan use 1/2 cup of oil to fry the garlic until golden, then remove. Add the chile sauce and green onions to a hot pan and cook for 30 seconds, then add the soy sauce, seafood sauce, rice wine, shaoshing wine, vinegar, mushrooms, bamboo, and carrots, then add the golden garlic as well as the fish. Cook together for 3 minutes and then place on plate to serve.
THÀNH PHẦN(phục vụ 4 người ăn)
2 con cá đổng,113 g xì dầu,113g nước dùng hải sản,măng và cà rốt thái hạt lựu.8 tép tỏi,113g nước ớt bột,hành thái hạt lựu,4 tai nấm,1 chai rượu gạo Thiệu Hưng,1 tách dấm trắng,2 tách bột bắp.
CÁCH NẤU:Áo bột bắp lên cá đổng.Đun nóng dầu rồi bỏ cá vào chiên khoảng 1 phút sau đó lấy cá ra ,Lấy chảo khác đổ nữa tách dầu,bỏ tỏi vào phi đến khi vàng,rồi vớt tỏi ra thêm ớt và hành vào chảo dầu và nấu khoảng 30 giây,rồi đổ xì dầu nước dùng hải sản,rượu,dấm,nấm măng và cà rốt,rồi đổ tỏi và cá vào.Nấu khoảng 3 phút rồi đặt lên dĩa và dùng